USILUJEME O NEJVYŠŠÍ KVALITU

VYUŽÍVÁME PROTO ČERSTVÉ SUROVINY A JEN TY NEJLEPŠÍ RECEPTURY

Náš tým vyškolený v prestižních evropských a pražských restauracích se stará o skladbu menu, výběr surovin, pečlivou přípravu až po konečný servis.


 

JAK ŠEL ČAS

Bývalý, v Železné Rudě, dominantní Hotel Javor postavený před rokem 1900, který byl v letech 1974 – 1976 zbourán a vystavěn do současné podoby.
Hotel sloužil k ubytování návštěvníků, v Hotelu byla umístěna samoobsluha potravin, restaurace, diskotéka a v závěru provozu i casino. Objekt je posledních 5 let nevyužíván.
V roce 2017 byla vypracována studie a projektová dokumentace na rekonstrukci hlavní části bývalého hotelu, demolici a následnou novostavbu přístavby hotelu a novostavby wellness v zadní části hotelu.
Realizací projektu Rezidence Javor vznikne 37 bytových jednotek, 4 komerční jednotky, 46 krytých garážových stání, 20 venkovních parkovacích stání, wellness a recepce.


KDYŽ VAŘÍ ONDŘEJ ...

Ondra je zkušený kuchař s více než 12 lety praxe ve vysoce hodnocených restauracích. Během svých cest po Evropě a Asii získal inspiraci a nové kulinářské techniky.

Od února 2016 do prosince 2021 vlastnil, vedl a vařil ve vlastní restauraci. Restaurace byla známá kvalitními sezónními surovinami a snahou minimalizovat odpad.

Předtím pracoval v restauracích v Londýně a Praze, kde získal zkušenosti s různými kuchyněmi a styly šetrné přípravy pokrmů.

Mimo práci rád běhá, plave, jezdí na snowboardu a medituje, a občas si dopřeje sklenku kvalitního vína.

Se svými bohatými zkušenostmi a nadšením pro kulinářskou tvorbu se s vámi nyní dělí v naší restauraci.